КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ МАРКЕТОЛОГА У КОЛІ ДРУЗІВ

Вже стало доброю традицією в стінах Київського національного університету технологій та дизайну 19 років поспіль відзначати  День Маркетолога у колі друзів.

Сьогодні маркетинг, без жодних перебільшень, є одним з важливих інструментів та справжньою рушійною силою розвитку економіки, потужним поштовхом до змін і вдосконалень, найефективнішим засобом, який надає можливість підприємствам завжди бути успішними та конкурентоспроможними як на національному, так і  на міжнародному ринках.

Підготовка майбутніх фахівців-маркетологів здійснюється в нашому Університеті на факультет економіки та бізнесу на кафедрі економічної кібернетики та маркетингу, яку очолює д.е.н., професор Чубукова Ольга Юріївна.

Щороку студенти та викладачі кафедри та факультету святкують цей день. На цьогорічних урочистостях студенти-маркетологи організували та провели веселі конкурси, підготували цікаві локації та фотозони. Було багато приємних сюрпризів, посмішок і побажань.

На  урочистості завітала проректор з освітньої діяльності, д.е.н., професор  Гаркавенко Світлана Степанівна, яка привітала всіх з професійним святом, ознайомилась з локаціями та активностями, а також сфотографувалась зі студентами та викладачами на згадку про цю чудову подію.

До привітань також приєдналися декан факультету, д.е.н., професор Ольшанська Олександра Володимирівна та завідувачі кафедрами факультету.

На святі транслювали відео, зняте найбільш креативними студентами факультету спеціальності «Маркетинг». Слід зазначити, що  напередодні свята студенти-маркетологи, які навчаються на 2 курсі,  вибороли 1 місце у номінації «Прямуємо разом! Виходь на світло!», яку запровадила Міжнародна організація праці ООН в Україні, в рамках Міжнародного проекту «Удосконалення регулювання праці,  з метою покращення умов праці та подолання незадекларованої праці».  Цю відео-роботу наші студенти  виконували разом зі  студентами факультету дизайну, а також висловлюємо велику подяку завідувачу кафедри дизайну, к.т.н., доценту Овчареку Володимиру Євгеновичу та  к.ф.н., доценту Довженко Ірині Борисівні.

Також студенти-маркетологи, які навчаються на 4 курсі відмічені дипломом 2-го ступеню в номінації «Прямуємо разом! Виходь на світло!»

Студенти магістерського рівня  навчання відмічені дипломами 2-го та 3-го ступеню у номінації відео-реклама «Стимулювання роздільного збору відходів населенням як чинник захисту довкілля», яку започаткувала компанія «PepsiСo Ukraine».

Святкування Дня маркетолога супроводжувалося музичними привітаннями,  приємними враженнями, гарним настроєм, посмішками та цікавими заходами. А родзинкою свята став святковий торт.

День був насичений та радісний.

Бажаємо всім маркетологам  натхнення, творчих  успіхів та  креативних ідей!

29.10.2019