КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПЕРЕМОГА СТУДЕНТІВ-МАРКЕТОЛОГІВ НА ХІ НАЦІОНАЛЬНОМУ ФЕСТИВАЛІ СОЦІАЛЬНОЇ РЕКЛАМИ

Наприкінці жовтня 2019 року у Києві відбулися заключні заходи ХІ Національного фестивалю соціальної реклами. Проведення Фестивалю має на меті спрямування суспільної уваги до значущих соціальних проблем України, залучення широкого кола креаторів до створення соціальної реклами, підвищення якості соціальної реклами в державі.

 

У рамках 11-го НФСР студенти спеціальності «Маркетинг» факультету економіки та бізнесу взяли активну участь у майстер-класах та семінарах провідних рекламістів, державних і громадських діячів.

Зокрема на фестивалі виступили:

Голова правління Асоціації «Сприяння розвитку кінематографа в Україні -Дивись українське» - Андрій Різоль.

Освітній омбудсмен в Україні - Сергій Горбачов.

Менеджер зі зв'язків з органами влади та громадськістю «PepsiCo Україна» - Наталія Фесюн.

Менеджер Проекту ЄС - Міжнародної організації праці -  Антоніо Сантуш.

Національний координатор Міжнародної організації праці ООН в Україні - Софія Литвин.

У рамках Фестивалю було проведено круглий стіл з проблем комунікацій соціально-відповідального бізнесу, де відбулося обговорення нових трендів у соціальних комунікаціях.

По закінченню заходів Фестивалю відбулась церемонія нагородження переможців.  

Студенти спеціальності «Маркетинг» факультету економіки та бізнесу як завжди виступили  на високому рівні та отримали нагороди.

Зокрема студенти 2 курсу Тиводар Влада, Горощенко Зоряна, Лукаш Анастасія, Марченко Анастасія, Кваша Анастасія, Вигівська Ольга, Плічко Каріна, вибороли 1 місце у номінації «Прямуємо разом! Виходь на світло!», яку запровадила Міжнародна організація праці ООН в Україні в рамках Міжнародного проекту «Удосконалення регулювання праці з метою покращення умов праці та подолання незадекларованої праці».

Цю роботу студенти-маркетологи  виконували разом зі студентами-дизайнерами нашого Університету. Висловлюємо велику подяку завідувачу кафедри дизайну к.т.н., доценту Овчареку Володимиру Євгеновичу та к.ф.н., доценту Довженко Ірині Борисівні.

Студенти 4 курсу, Сидоренко Марія, Збарживецька Вікторія, відзначені дипломом 2 ступеню в номінації «Прямуємо разом! Виходь на світло!».

Студенти магістерського рівня навчання, Міненко Микола та Макарова Христина, відзначені дипломами 2-го ступеню у номінації відео-реклама «Стимулювання роздільного збору відходів населенням як чинник захисту довкілля», яку започаткувала компанія «PepsiСo Ukraine». 

Та дипломами 3-го ступеню у номінації рекламна кампанія «Стимулювання роздільного збору відходів населенням як чинник захисту довкілля».

 

Щиро вітаємо наших переможців

і бажаємо нових творчих успіхів!

29.10.2019