КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІРТУАЛЬНА РЕЖИСУРА: ДОСВІД РОБОТИ В IT

Творча зустріч з режисером кіно і телебачення Ольгою Несветайловою, організована кафедрою дизайну, відбулась у Київському національному університеті технологій та дизайну 23 жовтня 2019 року і подарувала студентам фотовідео-, моушн- та web-дизайнерам радість спілкування з цікавою, творчою особистістю. Тема виступу Ольги Несветайлової: «Віртуальна режисура: досвід роботи в IT». Це новий напрямок розвитку режисури, який відповідає вимогам сучасності.

Проведення творчої зустрічі мало на меті ознайомити студентів з досвідом роботи режисера в царині режисури, із застосуванням професійних знань і вмінь в нових технологіях для створення AR – доповненої реальності, VR – віртуальної реальності, GAMEDEV – розробки ігор.

Режисер телебачення за освітою (вона закінчила Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. І.К.Карпенка-Карого) і маючи напрацювання як режисер, сценарист 3D-анімації, комп’ютерної графіки, наративний дизайнер (той, що має власний авторський погляд на реальні події та факти та на їх інтерпретацію) пані Ольга розповіла про основні етапи роботи над творчим проектом, про кількісний і фаховий склад творчої групи,  про розподіл обов’язків між членами групи, про програмне забезпечення, що дозволяє створити якісний творчий продукт.

Ця зустріч дала студентам  можливість зрозуміти, що режисура – це захоплююча, творча професія, знання якої відкривають фотовідео-, моушн-, та web-дизайнерам широкі горизонти професійної реалізації набутих в університеті знань, надають впевненості у завтрашньому дні і розуміння того, що

НАРАТИВНИЙ ДИЗАЙНЕР – ЦЕ КРУТО!

 

31.10.2019