КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Звітно-виборна конференція первинної профспілкової організації студентів та аспірантів університету

22 жовтня 2019 року в Київському національному університеті технологій та дизайну відбулась звітно-виборна конференція первинної профспілкової організації студентів та аспірантів університету.

На конференцію було запрошено ректора КНУТД Івана Михайловича Грищенко, представників Київської міської організації профспілки працівників освіти і науки України, проректорів, деканів, викладачів та студентів.


Було заслухано звітну доповідь Кожушка Романа Юрійовича, після якої делегати та гості відзначили плідну роботу профспілкового комітету в звітному періоді у різних сферах роботи, організації студентського розвитку та дозвілля.

Профком – надійний друг студентства», – сказав Кожушко Роман Юрійович і подякувала команді, з якою працювала щодня пліч-о-пліч, всім партнерам та колегам.  

«На посаду голови нашої організації я би порекомендувала людину, з якою працювала кілька років, – продовжив Кожушко Роман – Це – Олександр Колесник, студент шостого курсу факультету Індустрії моди, Він креативний, знає, як формувати команду, налагоджувати зв’язки з іншими громадськими організаціями».

Кандидатуру Олександра Колесника підтримано одноголосно.

«Ми стартуємо разом, – наголосив новообраний голова ППОС, – всі навички, які я отримав під час навчання та роботи рідному університеті. Ми маємо разом встигнути на «потяг змін»! Далі тільки більше і більше – тільки далі!»

Запрошені гості та колеги з організацій відзначили активну і результативну роботу Романа Юрійовича Кожушка на посаді голови профкому і виголошуючи слова вітань вручали нагороди та відзнаки.

Від ЦК Профспілки працівників освіти і науки України за значний особистий внесок у захист прав та свобод членів Профспілки нагороджено подякою від ЦК Профспілки «Профспілковий лідер»!

На конференції обрано також заступників голови, профспілкового комітету, ревізійної комісії, розглянуто поточні питання.

Бажаємо успіхів та натхнення новобраному голові та профспілковому комітету!

 

31.10.2019