КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Відбулася звітно-виборна профспілкова конференція первинної профспілкової організації університету

Відбулася звітно-виборча профспілкова конференція первинної профспілкової організації Київського національного університету технологій та дизайну (ППО КНУТД).

Вітальним словом конференцію відкрив голова ППО КНУТД доц. Арабулі А.Т..

За рекомендаціями делегатів конференції у президію були запрошені ректор КНУТД проф. Грищенко І.М., проректор КНУТД проф. Чабан В.В., голова ППО КНУТД Арабулі А.Т.

Президія: ректор КНУТД проф. Грищенко І.М., проректор КНУТД проф. Чабан  В.В., голова ППО КНУТД доц. Арабулі А.Т.

Перед викладачами та співробітниками університету про виконану роботу за період 2014 – 2019 р.р. звітував від імені профкому голова ППО КНУТД доц. Арабулі А.Т., який окреслив основні напрями діяльності первинної профспілкової організації та зосередив увагу делегатів конференції на проведених заходах у колективі в різних сферах.

З привітальним словом виступила заступник голови Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Геведзе О.О., яка позитивно оцінила роботу ППО КНУТД та нагородила Почесною Грамотою доц. Арабулі А.Т. за високий професіоналізм,  громадську активність та плідну роботу.

Виступ заступника голови Київської міської організації
Профспілки працівників освіти і науки України
Геведзе О.О.
Голосування делегатів звітно-виборної профспілкової конференції КНУТД

На конференції виступили ректор проф. Грищенко І.М., який окреслив основні напрями за якими має розвиватися та функціонувати університет в умовах сьогодення, та декан факультету економіки та бізнесу проф. Ольшанська О.В., які у своїх виступах також позитивно відзначили діяльність профкому за звітній період.

Виступ ректора проф. Грищенка І.М. Виступ декана факультету економіки та бізнесу проф. Ольшанської О.В.

Голова ревізійної комісії доц. Первая Н.В. після проведених комісією перевірок доповіла про роботу ППО КНУТД за період 2014-2019р.р. і зазначила, що фінансова дисципліна профкомом виконується, вся документація ведеться згідно інструкції та вимог, а при ревізіях фінансово-господарської діяльності профорганізації порушень не виявлено.

На звітно-виборній конференції відбулися вибори Голови ППО КНУТД,  профспілкового комітету, ревізійної та мандатної комісії.

Головою ППО КНУТД обрали доцента кафедри технології та конструювання швейних виробів Арабулі Арсенія Торелевича.

Вітаємо Голову ППО КНУТД з обранням на наступний період та оновлений профспілковий комітет і бажаємо подальшої плідної роботи!

22.11.2019