КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Ректор Київського національного університету технологій та дизайну взяв участь в офіційному прийомі з нагоди святкування 28-річниці Незалежності Киргизької Республіки

20 листопада 2019 року на офіційне запрошення Надзвичайного і Повноважного Посла Киргизької Республіки Й.В. Жусупбека Шаріпова, ректор Київського національного університету технологій та дизайну професор Грищенко Іван Михайлович взяв участь в офіційному прийомі з нагоди святкування 28-річниці Незалежності Киргизької Республіки.

Ректор університету поздоровив Посла зі святом і побажав йому нових успіхів у його дипломатичній і громадській діяльності, а також висловив надію на продуктивну співпрацю в царині освітньої діяльності двох братніх народів з метою реалізації двосторонніх просвітницьких зусиль. Приймаючи вітання, пан Жусупбек Шаріпов подякував за теплі слова та висловив сподівання щодо майбутньої співпраці з університетом.

Під час заходу професор Грищенко зустрівся з Представником Торгово-Промислової палати Киргизької Республіки в Україні Ісмаїловим Азаматом. Під час розмови ректор окреслив перспективні напрями співпраці університету з Торговою палатою та запросив пана Ісмаілова відвідати наш університет для більш детального обговорення можливого співробітництва.

25.11.2019