КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

День Хіміка в КНУТД!

 В рамках проведення ДНЯ ХІМІКА В КНУТД, факультет хімічних та біофармацевтичних технологій 27 листопада 2019 року гостинно зустрічав учнів 7-9 класів Київського навчального закладу загальної середньої освіти «Мейнстрім».

На школярів чекали зустріч з деканом факультету хімічних та біофармацевтичних технологій Баулою Ольгою Петрівною та завідувачем кафедри біотехнології, шкіри та хутра Мокроусовою Оленою Романівною. Основна ідея заходу полягала у поширенні інформації про освітянську  діяльність нашого Університету серед майбутніх абітурієнтів та у популяризації  технологічних спеціальностей хімічного, біологічного та фармацевтичного профілю.

Для учнів були проведені відкриті лабораторні заняття «Хімія – це просто» на базі навчально-наукової лабораторії  «Експертиза шкіри та хутра». Цікаві досліди та нові враження стали візитівкою ДНЯ ХІМІКА!

Бажання досліджувати та вивчати – ось що об’єднувало присутніх.

Підсумок зустрічі – яскраві емоції, піднесений настрій та впевненість, що ніколи не треба боятися експериментувати і завжди прагнути до великого успіху!

28.11.2019