КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Ректор КНУТД відвідав Саутгемптонський Університет у Великій Британії

В рамках програми підтримки підприємництва у системі освіти «Creative Spark» Британської Ради, ректор Київського національного університету технологій та дизайну  Іван Михайлович Грищенко, разом з членами проектної команди університету на запрошення керівництва відвідав Саутгемптонський Університет,  Великобританія.

Під час зустрічі з колегами Саутгемптонського університету було обговорено результати дворічної співпраці між  університетами та розроблено проект плану подальшої діяльності  в п'ятирічній програмній ініціативі Британської Ради, спрямованій на підтримку та розвиток підприємницьких навичок, креативної економіки та підвищення рівня володіння англійської мови студентами та викладачами КНУТД.

Особливу увагу було приділено започаткуванню спільних проектів  в рамках інших міжнародних програм технічної, наукової та освітньої підтримки від донорських організацій та фондів, на кшталт «Горизон-2020», «Еразмус +» та інших. Не залишилася по за увагою і питання можливого стажування науковців КНУТД і молодих вчених та студентів на сучасній технологічній базі Саутгемптонського університету.

 

 

 

Окрім того, пан Грищенко прийняв участь у заходах з приводу святкування  100-річчя з дня заснування  Саутгемптонського університету, який наразі входить в ТОП-100  QS World та привітав випускників всесвітньо-відомого вишу з одержанням диплому бакалавра.

Учасники проектної команди нашого університету також прийняли участь у тренінгу із розвитку підприємницьких навичок, та комерціалізації наукових розробок,  який проводився на базі Навчально-наукового Хабу Саутгемтонського університету.

14.12.2019