КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Ансамбль «БУМ» підтвердив звання «народний»

7 грудня 2019 року народний ансамбль естрадного танцю «БУМ» ЦКМ КНУТД втретє підтвердив звання «народний», присвоєне у 2009 році.

Атестаційна комісія у складі видатних особистостей хореографічного мистецтва України (Пересунько М.М., Вернігор Л.В., Іванус В.Д., Семенова Н.В.) високо оцінила  роботу керівника ансамблю - Тетяни НАЛБАТОВОЇ, завдяки якій колектив має свій напрямок та стиль, характер, сюжетні та емоційні хореографічні постановки. Комісія відзначила професійний рівень виконавської майстерності учасників колективу, які працюють як один злагоджений організм та проживають кожен номер на сцені, як окрему історію, наповнену сенсом та відповідним внутрішнім станом. Саме тому такі постановки цікаві і для професіоналів, і для глядачів.

Також комісія відзначила, що ансамбль дійсно відповідає назві навчального закладу, зважаючи на яскраві дизайнерські костюми колективу, які, до речі, розроблені та виготовлені керівником колективу і його учасниками.

На розгляд комісії ансамбль «БУМ» представив 6 танцювальних номерів (автори фото Станіслав Потанін, Олена Шевчук):

Подих свободи

Подіум

Хто кращий?

Business Party

Кафе

Смакуй життя

Ансамбль «БУМ» вдячний своїй альма-матер за підтримку творчого розвитку колективу та пишається своїми учасниками – студентами та випускниками, яких поєднав Київський національний університет технологій та дизайну, а саме: Марина Мір, Яна Миронець, Світлана Созонюк, Роман Максимов, Ольга Буксанчук, Ангеліна Корякіна, Юлія Яковлєва (ФД); Дарина Сіряк, Анастасія Козачук, Юлія Тхорук, Анастасія Гутман, Валерія Поліщук (ФЕБ); Дар’я Копишта, Діана Виборна (ФІМ); Михайло Харчук (ФМКТ).

18.12.2019