КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

День відкритих дверей Навчально-наукового інституту інженерії та інформаційних технологій

24 січня 2020 року було проведено День відкритих дверей Навчально-наукового інституту інженерії та інформаційних технологій.

В заході взяли участь випускники старших класів Дарницького технічного ліцею.

З вітальним словом виступив директор Навчально-наукового інституту інженерії та інформаційних технологій Панасюк Ігор Васильович. Він розповів гостям про університет наголосивши, що цього року відзначатиметься 90-ти річчя з дня заснування навчального закладу.

Майбутні абітурієнти отримали інформацію про особливості вступу до КНУТД його наукові школи, традиції, особливості навчання та перспективи працевлаштування.

Знайомство з спеціальностями та освітніми програмами інституту розпочалося в залі Вченої ради КНУТД.

В аудиторіях кафедр ННІІІТ та навчально-науковій лабораторії «Центр енергоефективності» провідними викладачами було проведено майстер класи, які продемонстрували абітурієнтам особливості та специфіку освітніх програм інституту.

Перед абітурієнтами виступили та відповіли на їх запитання завідувачі кафедр проф. Злотенко Б.М., доц. Романюк О.О., професори: Осипенко В.В., Шведчикова І.О., Шавьолкін О.О., доценти: Павленко В.М., Стаценко В.В., та директор «Центру енергоефективності» Козленко А.М.

Майбутні абітурієнти мали прекрасну можливість ознайомитись з навчально-науковими аудиторіями інституту та дізнатися про основні особливості спеціальностей безпосередньо від викладачів профілюючих кафедр та отримали пам’ятні сувеніри.

28.01.2020