КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Привітання з 90-річчям університету від Печерської районної державної адміністрації

13 листопада делегація Печерської районної в місті Києві державної адміністрації відвідала наш університет. Під час візиту голова адміністрації Наталія Кондрашова вручила Подяку колективу Київського національного університету технологій та дизайну за високі досягнення в освітній діяльності, активну участь у вихованні молоді Печерського району та з нагоди 90-річчя від дня заснування закладу.

В ході візиту відбулось урочисте відкриття нового арт-об’єкту «Дерево натхнення в красі і дизайні», створеного на території університету. Арт-об’єкт представляє собою чотирипелюсткову об’ємну конструкцію з чотирма ребрами-арками геометризованої і, водночас, вільної форми, що втілює традиційну для європейців символіку сонячного колеса, енергії життя, моделі світобудови.

 

Гості отримали можливість познайомитись з нашим університетом. Відвідали актові та конференц зали, залу Вченої ради, що обладнані сучасним аудіо та відообладнанням, LED екранами.

 

 

Основна увага під час візиту була приділена освітній та науковій складовим. Гостям продемонстрували сучасні лабораторії та центри, що працюють в нашому університеті. Зокрема, центр енергоефективності, який дозволяє студентам та слухачам курсів з енергоменеджменту познайомитись з сучасними енергоефективними технологіями та отримати практичні навички їх використання.

Творчий підхід до освітнього процесу демонструє лабораторія Shoe Design Studio, що об’єднує зусилля викладачів, студентів, випускників, партнерів університету для створення комерційних колекцій взуття та шкіргалантерейних виробів індивідуального, серійного та масового виробництва з використанням 2D  та 3D технологій.

Гості переконались, що креативна складова прослідковується в усіх аспектах діяльності нашого університету, навіть при створенні нових комп’ютерних класів, в яких креативний дизайн поєднується з сучасним комп’ютерним та мультимедійним обладнанням.

Окрема увага була приділена лабораторіям факультету хімічних та біофармацевтичних технологій, які дозволяють студентам опанувати всі нюанси майбутньої професії.

Щиро дякуємо Печерській районній адміністрації за привітання та плідну співпрацю!

17.11.2020