КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

УКЛАДЕНО УГОДУ ПРО СПІВПРАЦЮ МІЖ КНУТД ТА ТОВ «АГРОФІРМА «КОЗАЦЬКА»

Уповноважена від імені ректора Київського національного університету технологій та дизайну Івана Грищенка, завідувачка кафедри туризму та готельно-ресторанного бізнесу Олена Степанова підписала угоду про співпрацю з головою правління ТОВ «Агрофірма «Козацька» з Віктором Гала.

 

Підписання угоди відбулося дуже символічно, на фоні Івана Самойловича, який був обраний на гетьманство в селі Козацьке, Конотопського району, що на Сумщині. Отримавши державну владу в часи повної руйнації країни, залишив її спокійною та економічно-стабільною напередодні економічного і культурного злету, що відбувся за його наступника Івана Мазепи. 

Саме такі якості та пріоритети і уособлені у Віктора Григоровича, як  господаря, бізнесмена, мецената та голови асоціації приватних сільськогосподарських підприємств «Козацька».  Він є прикладом незламності та надії. Одна із його нещодавніх ініціатив, створення і популяризація сільського туризму та культурної спадщини регіону, що дає економічно-перспективний потенціал розвитку туризму та індустрії гостинності на державному рівні.

Здобувачам освіти кафедри туризму та готельно-ресторанного бізнесу КНУТД запропоновані унікальні умови в набутті практичної складової дисциплін, ознайомитися на практиці з індустрією гостинності та такими видами спеціалізованого туризму як: екотуризм, агротуризм, етнотуризм, сільський туризм, зелений туризм. 

 

 

Щиро дякуємо за співпрацю та підтримку освіти і науки!

19.03.2024