КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

НОВІ ДОСЯГНЕННЯ КНУТД У РЕЙТИНГУ SCIMAGO INSTITUTIONS 2024

Результативна та наполеглива системна праця науково-педагогічних працівників університету забезпечує впевнені позиції Університету у світових рейтингах, дозволяє конкурувати на міжнародному ринку освітніх послуг та наукових досягнень.

Київський національний університет технологій та дизайну у 2024 році за результатами міжнародного науково-метричного рейтингу SCImago Institutions Rankings 2024 посідає 17 місце серед закладів вищої освіти України.

SCImago Institutions Rankings враховує 17 ключових індикаторів, що охоплюють три різних набори показників, заснованих на оцінці ефективності дослідницької діяльності, результативності інноваційних заходів і соціального впливу.

У 2024 році університет суттєво покращив позиції у сфері інновацій (Innivation Rank) та за показником соціального впливу на громадськість через видимість у вебсередовищі (Societal Rank).

 

Вражаючою стала оцінка за SCImago Institutions Rankings наукових здобутків наших вчених в сфері Природокористування (Environmental Science), де наш університет увійшов у п’ятірку лідерів в цій галузі в Україні.

 

Ranking

UA (world)

Name of ranked University in Ukraine 

1

Sumy State University

2

Dnipro University of Technology

3

Uzhhorod National University

4

Kyiv National University of Construction and Architecture

5

Kyiv National University of Technologies and Design

6

National Aviation University

7

Lviv Polytechnic National University

8

National Academy of Sciences of Ukraine *

9

National University of Water and Environmental Engineering

10

Ivano-Frankivsk National Technical University of Oil and Gas

 

Впевнену та переконливу позицію, 13 позицію серед ЗВО України, університет займає за результатами оцінки наукових здобутків у галузі Енергетики (Energy).

Ми пишаємося здобутками згуртованого науково-педагогічного колективу університету, та вже маємо амбітні цілі та мотивацію для подальших проєктів розвитку науки та освіти.

Сьогодні університет тримає високі стандарти та лідерські позиції діяльності, здійснює послідовну політику сталого розвитку, забезпечує унікальність та результативність наукової та освітньої діяльності, інтегруючись в міжнародний академічний простір, заради провідної місії – надання якісних освітніх послуг з підготовки висококваліфікованих фахівців та науково-педагогічних, наукових кадрів вищої кваліфікації!

19.03.2024