КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

БЕЗПЕКОВІ АКЦЕНТИ ВИХОВНОЇ РОБОТИ У ГУРТОЖИТКАХ КНУТД

Виховна робота в гуртожитках є невід’ємним складником освітнього процесу, який здійснюється в Університеті. Вищим органом студентського самоврядування в гуртожитках є органи студентського самоврядування гуртожитків КНУТД.

22.03.2024 року представник адміністрації Університету Василь Бугас, заступник проректора з наукової та інноваційної діяльності, Володимир Куліковський, завідувач гуртожитку № 6 та Тарас Лисенко, запрошений представник з КУКіМ зустрілися з мешканцями гуртожитку, обговорили умови проживання, безпечність та всі ризики, вислухавши їхні пропозиції.

Особливу увагу було приділено інструктажу з дотримання алгоритму дій під час оголошення сигналу «Повітряна тривога», перевірили й наявність вказівників, що ведуть до укриття.

Також під час зустрічі було акцентовано увагу на участі мешканців в організації дозвілля та наголошено на важливості дотримання здорового способу життя, психологічного розвантаження, правил проживання у гуртожитку усіма здобувачами освіти, зокрема підтримки стану їхнього ментального здоров’я та поліпшення житлово-побутових умов у кімнатах.

Важливим чинником у виховній роботі є побудова продуктивних взаємовідносин адміністрації й мешканців гуртожитку, що ґрунтуються на засадах довіри і взаємної поваги, активному спілкуванню, налагодженню комунікації та оперативному вирішенню актуальних питань.

Зустріч відбулася у дружній та теплій атмосфері.

28.03.2024