КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗБОРИ СТАРОСТ АКАДЕМІЧНИХ ГРУП ФАКУЛЬТЕТУ ДИЗАЙНУ

26 березня 2024 року відбулися збори старост академічних груп факультету дизайну. Організаторами заходу виступили Калина Пашкевич, декан факультету дизайну, доктор технічних наук, професор, Олена Герасименко заступник декана з науково-педагогічної роботи, доктор філософії, доцент і Олександр Васильєв, заступник декана з виховної роботи, асистент кафедри графічного дизайну.

У зборах взяли участь старости академічних груп першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти освітніх програм: «Дизайн одягу», «Дизайн середовища», «Графічний дизайн», «Мультимедійний дизайн», «Дизайн (за видами)». 

На зустрічі розглянули низку питань, зокрема: відвідування занять, загальної дисципліни,  активної участі здобувачів освіти у громадському та культурному житті університету. Значну увагу було приділено організації різноманітних заходів культурно-просвітницького та національно-патріотичного змісту.

Старости груп Анастасія Іванчихіна, Дар`я Карпенко, Вікторія Серкіз, Поліна Квятковська, Катерина  Шовкун та інші отримали відповіді на запитання стосовно необхідності контролю під’єднання усіх здобувачів освіти до модульного середовища освітнього процесу та електронного журналу.

Також наголошувалося на важливості забезпечення дружніх стосунків між здобувачами освіти в групах, підтримки один одного в складний воєнний час та піклування про власне ментальне здоров’я. Олександр Васильєв нагадав старостам груп про правила поведінки та  послідовність дій студентів після оголошення повітряної тривоги.

Голова студентського самоврядування факультету дизайну Дар’я Карпенко виступила з ініціативою спільного відвідування художніх виставок та музеїв студентами різних груп, а Валерія Кривуненко запропонувала взяти участь у благодійній акції та допомогти дітям, які постраждали внаслідок повномасштабного вторгнення, втратили батьків та дітям з особливими потребами. Учасники зборів підтримали ці пропозиції одностайно.

Дякуємо всім учасникам за активну участь у зборах!

29.03.2024