КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

МАЙСТЕР-КЛАС ФІТНЕС-ТРЕНЕРА АРТУРА ОВСІЄНКА ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ КАФЕДРИ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ ТА ЗДОРОВ’Я

3-4 квітня 2024 року для здобувачів віщої освіти ОП «Фітнес та рекреація» було проведено майстер-класи з фітнесу Артуром ОВСІЄНКОМ – тренером мережі фітнес-клубів «APOLLO NEXT 021».

 

 

Під час тренувальних фітнес-занять учасники майстер-класів практично відпрацювати навички сучасних фітнес-технологій, розглянули техніку виконання основних вправ, їхні модифікації та відпрацювали правильну техніку їх виконання. Також здобувачі ОП «Фітнес та рекреація» мали змогу опанувати методику виконання вправ на степ-платформах та з фітбол-м’ячами.

 

 

Такі майстер-класи, як концентрат нових ідей, методик, подачі, стилю, дають змогу відпрацювати рухи, зв’язки, комбінації вправ сучасного фітнесу та здобути необхідні компетентності, які повинен мати конкурентоспроможний фахівець у галузі фізичної культури і спорту.

 

Колектив кафедри фізичного виховання та здоров’я Інституту права та сучасних технологій висловлює щиру вдячність Артуру ОВСІЄНКУ за цікаві та змістовні майстер-класи і цінні рекомендації щодо вдосконалення практичних компетентностей здобувачів вищої освіти ОП «Фітнес та рекреація» спеціальності 017 «Фізична культура і спорт».

04.04.2024