КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВЧИМОСЯ ЗМІНЮВАТИ СВІТ!

У рамках ініціативи, спрямованої на зростання правової обізнаності та соціальної відповідальності серед студентської молоді, 28 березня 2024 року відбулася зустріч-тренінг організована Інститутом права та сучасних технологій спільно з Благодійною організацією «Національна мережа розвитку локальної філантропії» (БО «Філантропи»).

У тренінгу взяли участь науково – педагогічні працівники і здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальностей 035 «Філологія», 052 «Політологія», 054 «Соціологія», 081 «Право», 161 «Хімічні технології та інженерія», 183 «Технології захисту навколишнього середовища», 017 «Фізична культура і спорт».

Голова правління БО «Філантропи» Дарʼя РИБАЛЬЧЕНКО висвітлила актуальність питань благодійності та ключових складових філантропії як соціального феномену.

Учасники тренінгу отримали важливий досвід створення ідеї соціальних проєктів та їх презентації, який включав ідентифікацію проблем, планування рішень, пошук ресурсів та комунікацію з потенційними партнерами та спонсорами.

 

Одним з ключових елементів тренінгу стало детальне ознайомлення з формами та правилами організації благодійних заходів.

Тренінг сприяв удосконаленню загальних компетностей здобувачів вищої освіти, включаючи критичне мислення, командну роботу, публічний виступ, а також здатність адаптуватися до вимог ринку та залучати ресурси для реалізації власних проєктів.

 

Важливим моментом зустрічі стало запрошення студентів до співпраці із БО «Національна мережа розвитку локальної філантропії», що відкриває перед ними перспективи реального внеску в благодійність та можливість отримання цінного досвіду роботи в некомерційному секторі.

 

 

Дякуємо Голові правління БО «Філантропи» Дарʼї РИБАЛЬЧЕНКО за цікавий та змістовний івент!

ТРИМАЄМО ОСВІТНІЙ ФРОНТ РАЗОМ!

04.04.2024