КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

УЧАСТЬ У ФЛЕШМОБІ “WHITE CARD” ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ СПОРТУ НА БЛАГО РОЗВИТКУ ТА МИРУ ТА ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ЗДОРОВ’Я

7 квітня весь світ святкує Всесвітній день здоров'я, який було започатковано на честь прийняття статуту Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) у 1948 році.

05.04.24 викладачі та здобувачі ОП «Фітнес та рекреація» спеціальності 017 «Фізична культура і спорт», прийняли участь у флешмобі “White card” до Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру та Всесвітнього дня здоров’я.

Відповідно до сценарію заходу студенти долучилися до всіх активностей:

В 9.00 здобувачі приєдналися до Національної хвилини мовчання.

 

9.10 – Руханка, в якій здобувачі взяли активну участь.

 

9.10-9.15 – Флешмоб White card – Мої найкращі спортивні досягнення. Студенти спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» поділилися своїми фото зі змагань, де вони вибороли призові місця.

  

 

 

 

9.15-9.20 Фото-трек. Учасники Флешмобу розмістили пости в мережі Facebook з фото з додаванням хештегів: White card, Спорт_заради_розвитку

 

 

 

 

9.25-10.05 – урок Цікава фізкультура. Захід відбувався наживо на каналі YouTube (канал «Спорт заради розвитку»).

 

 

На знак вдячності за співпрацю Українська федерація «Спорт заради розвитку» подарувала учасникам монографію «Концепція «Спорт заради розвитку» в національному проекті «Єдина Україна». Особливості організації фізкультурно-оздоровчих заходів під час воєнного стану», в якій діляться досвідом проведення занять під час війни.

Під час проведення заходу було встановлено новий Національний рекорд у Флешмобі “White card”, до якого приєднались більше ніж 200 000 осіб та понад 1500 закладів освіти різних типів задля гарної справи – об’єднання України в такий складний період і, саме головне, для підтримки дітей.

За участь у Флешмобі “White card” до Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру та Всесвітнього дня здоров’я в рамках Національного проєкту «Цікава фізкультура-2.0. Перезавантаження» колектив кафедри фізичного виховання та здоров’я, здобувачі спеціальності 017 Фізична культура і спорт ОП Фітнес та рекреація отримали Дипломи та Почесну грамоту.

 

ТРИМАЄМО ОСВІТНІЙ ФРОНТ РАЗОМ!

08.04.2024