КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

УЧНІ ПЕЧЕРСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ № 75 ЗАВІТАЛИ ДО НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОГО ІНСТИТУТУ ІНЖЕНЕРІЇ ТА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ КНУТД

8 квітня 2024 року до Київського національного університету технологій та дизайну завітали учні Печерської гімназії № 75. Разом із класним керівником Любов’ю Чолій учні відвідали Центр енергоефективності де Ігор Панасюк, директор Навчально-наукового інституту інженерії та інформаційних технологій ознайомив учнів з сучасними методами використання відновлювальних джерел енергії.

Також учні гімназій зустрілися із Дмитром Стаценком, завідувачем кафедри комп’ютерної інженерії та електромеханіки та Іриною Олейніковою, доцентом кафедри прикладної фізики та вищої математики. Викладачі кафедр розповили учням про спеціальності за якими здійснюється навчання у закладі вищої освіти: 105 – «Прикладна фізика та наноматеріали», 123 – «Комп’ютерна інженерія» та 141 – «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», що відображають сучасні тенденції та вимоги суспільства.

Учні гімназії  також відвідали Музей вишивки та Музей швейних машин, де дізналися багато цікавої та змістовної інформації.

Наприкінці зустрічі учні активно цікавилися освітніми програмами й особливостями навчання в Університеті. Сподіваємось побачити сьогоднішніх абітурієнтів студентами Київського національного університету технологій та дизайну.

Ми вдячні адміністрації Печерської гімназії № 75 і Любові Чолій за сприяння організації зустрічі.

До нових зустрічей у КНУТД!

15.04.2024