КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

МАЙСТЕР-КЛАС СЕРГІЯ ЛАВРУСЕНКА «ФОТО/ВІДЕОПРОДАКШН» ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ КАФЕДРИ МУЛЬТИМЕДІЙНОГО ДИЗАЙНУ

2 квітня 2024 року в рамках заходів Тижня дизайну в КНУТД відбувся майстер-клас Сергія Лаврусенка за темою «Фото/відеопродакшн», присвячений особливостям роботи сучасних фотодизайнерів. Сергій Лаврусенко, випускник факультету дизайну, український фотовідеодизайнер, власник фотостудії, що успішно співпрацює з топовими українськими глянцевими журналами такими як PERSONA.TOP та багатьма брендами.

У майстер-класі взяли участь здобувачі освіти ОП «Мультимедійний дизайн», «Графічний дизайн», «Дизайн (за видами)», а також викладачі факультету дизайну Олена Васильєва, Валерій Скляренко, Олена Слітюк, Володимир Падун, Олена Герасименко, Єлизавета Дерев’янко та інші.

Майстер-клас Сергія Лаврусенко «Фото/відеопродакшн»

 

Під час проведення майстер-класу основну увагу було приділено особливостям роботи фотовідеодизайнерів, сучасним тенденціям фото/відеопродакшену, жанрами зйомки та їх специфіці. Було продемонстровано зразки техніки та засоби  для проведення зйомки та ознайомлено учасників із технічними особливостями роботи з ними.


Фрагменти презентації майстер-класу Сергія Лаврусенко

 

На завершення заходу виникла дискусія, слухачі ставили запитання щодо створення фотографії, творчого процесу, вибору тем та технік зйомки, а також інших аспектів фотомистецтва. Таке спілкування сприяє поглибленню розуміння мистецтва фотографії та розвитку творчих здібностей здобувачів освіти.

Щиро дякуємо Сергію Лаврусенку за змістовне, творче, цікаве спілкування!

19.04.2024