КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

«ЩАСЛИВИЙ ФАХІВЕЦЬ В ТУРИЗМІ»

В рамках круглого столу відбулась зустріч професорсько-викладацького складу і здобувачів освіти кафедри туризму та готельно-ресторанного бізнесу зі стейкхолдерами Юлією Толкодубовою - директором туристичної компанії Wellness Travel Club та Ольгою Лактіоновою - директором компанії Avia UA. TG.

Туризм сьогодні - це не просто професія, це свідома, людиноорієнтована та креативна галузь, яка єднає людей та сприяє їх щасливому, цілісному зростанню. Саме цим питанням була присвячена зустріч – «Щасливий фахівець в туризмі», під час якої основний акцент був зроблений на лідерські якості майбутніх фахівців, міжособистісні стосунки, почуття любові до професії, клієнтів, як найважливійшої складової пошуку та вибору власної ніши.

Обговорено було практичну складову в освітніх програм кафедри, що сприяє професійному становленню фахівців туристичної галузі, а саме: здатність застосовувати сучасні методи для аналізування тенденцій і перспектив розвитку туризму та індустрії гостинності; знання особливостей функціонування закладів готельного та ресторанного господарства, форми управління туристичними підприємствами  в Україні.

Цікавими були і відповіді студентів на запитання спеціалістів галузі: щасливий фахівець в туризмі, який він? Пані Юлія та Ольга поділились багаторічним досвідом роботи в туристичних компаніях, розповіли про складові успіху, власний кар'єрний зріст, продемонстрували на конкретних прикладах тісні та багатогранні зв'язки туристичної галузі з суміжними сферами, можливості реалізації у майбутній професії.

Також було обговорено можливість розробки спільних науково-практичних заходів, запрошення практиків до проведення гостьових лекцій, майстер-класів майбутнім фахівцям в індустрії гостинності.

Дякуємо за співпрацю!

23.04.2024